CAS 2021 open voor digitale bijdragen

De Climate Adaptation Summit (CAS) 2021, die begint op 25 januari, draait om gezamenlijke actie en initiatief. Iedereen kan zelf een digitale bijdrage leveren aan het online programma van deze conferentie.

Bedrijven, jongeren, mensen die actief zijn in hun stad of buurt, kennisinstellingen, overheden, internationale organisaties: iedereen die iets waardevols of inspirerends over klimaatadaptatie in te brengen heeft, kan dit aanleveren.

Geschikte videofilmpjes, verhalen, reportages, actieplannen of andere bijdragen krijgen een plaats in het programma van CAS 2021 of op CAS TV.

Meer over digitale bijdragen op de Engelse CAS 2021-website.

De internationale Climate Adaptation Summit (CAS) 2021, waarvan Nederland gastland is, lanceert in aanwezigheid van wereldleiders een brede Adaptation Action Agenda. Met deze agenda kunnen allerlei samenwerkingsverbanden concreet aan de slag. Het doel: zorgen dat de aarde de gevolgen van de klimaatverandering beter kan doorstaan.