25 januari Opening CAS 2021

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Nederland / livestream

Deze opening is het officiële begin van de wereldwijde Climate Adaptation Summit (CAS) 2021.

Dit is een evenement waaraan staatshoofden, regeringsleiders en andere genodigden online of ter plaase deelnemen. Via een livestream is het wereldwijd voor alle geregistreerde CAS-bezoekers te volgen.

Tijdens deze opening presenteren deelnemers aan de verschillende begeleidende evenementen van CAS 2021 hun verklaringen. Hier wordt ook de Adaptation Action Agenda gelanceerd, die de ambities en koers voor klimaatadaptatie tot 2030 bepaalt.

De meest actuele informatie over de opening en andere onderdelen van het programma is altijd te vinden op de Engelstalige website van CAS 2021.