Begeleidende evenementen bij CAS 2021

De Climate Adaptation Summit (CAS) 2021 betrekt ondernemers, wetenschappers, onderwijsmensen, jongeren, bestuurders en het algemene publiek bij klimaatadaptatie. Zij zijn welkom op speciale begeleidende evenementen tijdens de conferentie en in de aanloop naar 25 januari.

De Nederlandse GCA-vestigingen in Groningen en Rotterdam organiseren samen met deze twee gaststeden en andere publieke en private partners een serie activiteiten – deels online, deels offline – waarin de actiethema’s van CAS 2021 aan bod komen.

Klimaatadaptatieweek Groningen

Climate Adaptation Week Groningen

Van 19 t/m 25 januari is het in de stad en de provincie Groningen Klimaatadaptatieweek, met verschillende activiteiten:

Activiteiten rond klimaatadaptatie in Rotterdam

In Rotterdam, dat lid is van de C40 en het Global Resilient Cities Network, zijn er vier activiteiten ter begeleiding van CAS 2021:

Verklaringen voor CAS 2021

Deelnemers aan de verschillende begeleidende evenementen lanceren verklaringen – ‘Declarations’ – die zijn voorbereid door partners betrokken bij de aanloop naar CAS 2021, gecoördineerd door het GCA.
Minister-president Mark Rutte krijgt deze verklaringen overhandigd tijdens de opening van CAS 2021.

Meedoen met een begeleidend evenement

Deelnemen aan een van deze begeleidende evenementen? Neem contact op met de organisatoren via de linkjes hierboven.
De registratie voor deelname aan andere onderdelen van het programma van CAS 2021 opent binnenkort via deze website. Zie hiervoor de onderstaande linkjes naar Engelse pagina’s.